Meld je aan bij Mimi's World

en geniet

luxe lingerie en prachtige badkledingupdates per e-mail

Sluiten

* Door je aan te melden, ga je ermee akkoord om e-mails van ons te ontvangen
en met onze Privacybeleid>

Terug naar Mimi's blog

Mimi Loves - Neom Stichter Nicola Elliott Gasten Bewerken

Februari 09, 2017

Elke maand praten we met iemand die ons inspireert, die ons interesseert en met wie we echt een glas wijn (of twee) willen delen. Deze maand zijn we in gesprek met Nicola Elliott, oprichter van Neom Organics.

Mimi Holliday | Neom Organics | Luxe Lingerie | Designer Lingerie | Interview

Wat is je favoriete woord?: Het is een scheldwoord dus ik zou het niet zeggen!

Maak deze zin af: ik wou dat ik ... Een pony.

Vertel ons een beetje over Neom's #MostPowerfulSelf-campagne en wat het voor u betekent: Bij Neom hebben we de term 'Small Steps Big Difference' heel goed gewonnen, dus het gaat allemaal om de kleine stappen die je welsyn op een grote manier zullen verbeteren. Het gaat niet om het oefenen van 2-uren yoga op het strand elke dag, ofwel 's nachts 6-miles. Het neemt de kleine momenten die u in staat stellen gelukkig en in controle te voelen en voelen daarom uw #MostPowerfulSelf. En ik voel me zo krachtig als ik alles op het werk ben, thuis, ik heb tijd voor mijn kinderen en echtgenoot gemaakt en ik heb zelfs wat tijd voor mezelf gemaakt!

Welke vaardigheden heb je waar niet veel mensen over weten? Ik was een schrijver en ik zou nog steeds graag een boek schrijven.

Als je één uur zou kunnen doorbrengen met iemand voorbij of tegenwoordig, wie zou het zijn?: Ryan Gosling!

Wat is je favoriete stuk uit onze collectie? Ik ben dol op het loungewear-shirt van Barbados.

Mimi Holliday | Barbados | Luxe Loungewear | Designer Nightwear, Nightie

Wat is het beste advies dat je ooit hebt gegeven?: Zweet niet de kleine dingen!

Waar is je favoriete plek?: Richmond - het park, het groen, de rivier ... Ik hou ervan.

Neom Organics

U kunt meer te weten komen over Neom-producten en hun campagne #MostPowerfulSelf hier.

<Terug naar Mimi's Lingerie Blog

Net als ons verhaal?

Word lid van de chat, we horen graag uw gedachten.

* Beperkt tot één code per klant

4 Reacties

 • Jacie

  Dat is echt verschrikkelijk! Goed om de logica zo goed te zien.

 • Laquisha

  Dat is 2 slim met de helft en 2 × 2 slimme 4 mij. Thskna!

 • Laquisha

  Dat is 2 slim met de helft en 2 × 2 slimme 4 mij. Thskna!

 • Navid

  Geweldige inhtisg! Dat is het antwoord dat we hebben gezocht.

Artikel toegevoegd aan winkelwagen

Ga verder met Winkelen Bekijk uw winkelwagen