Meld je aan bij Mimi's World

en geniet

luxe lingerie en prachtige badkledingupdates per e-mail

Sluiten

* Door je aan te melden, ga je ermee akkoord om e-mails van ons te ontvangen
en met onze Privacybeleid>

Terug naar Mimi's blog

Lingerie van de maand - juli

Juli 12, 2017

Elke maand zal een ander lid van het team hier bij Mimi HQ hun favoriete set uit onze collecties delen.

Thea, onze PR & Marketing Manager, kiest haar Lingerie van de maand voor juni.

"Dit is eerlijk gezegd mijn ideale set - een supercomfortabele en casual maar toch chique Triangle BH die je met alles en nog wat kunt dragen, is mijn go-to nietje en deze tikt alle kaders aan.Ik trek altijd naar zwarte of marine lingerie, een beetje saai, ik weet het - vooral omdat ik voor een lingeriebedrijf werk dat bekend staat om zijn ongelooflijke kleurenpaletten, maar ik ben eraan bezig! Maar deze set is gewoon prachtig en bewijst volledig waarom zwarte lingerie de beste is;) Ik droeg nooit een hoge getailleerde knickers totdat ik voor Mimi ging werken, maar nu vind ik het moeilijk om iets anders te dragen. Ze zijn ENKEL, ZO COMFY! En super flatterend. Deze set maakt deel uit van ons gloednieuwe basics-assortiment dat begint bij £ 19, dus het is perfect om je alledaagse lingeriekastiek bij te werken. "

Mimi Holliday | Luxe Lingerie | Papillon Pop | Designer Lingerie | Bralette

U kunt de Papillon Pop Triangle Bra, £ 29, hier, en de bijpassende knickers, £ 22, hier.

<Terug naar Mimi's Lingerie Blog

Net als ons verhaal?

Word lid van de chat, we horen graag uw gedachten.

* Beperkt tot één code per klant

2 Reacties

  • Lauren

    Ik draag meestal geen driehoek bras maar deze is zo'n mooie vorm en fit - ik begrijp niet hoe het werkt maar het doet! Super flatterende dankzij Mimi xx

  • Emma T

    Bestelde deze set vorige week en ik hou ervan !! Het is zo comfortabel dat ik nooit meer iets wil dragen?

Artikel toegevoegd aan winkelwagen

Ga verder met Winkelen Bekijk uw winkelwagen