Meld je aan bij Mimi's World

en geniet

luxe lingerie en prachtige badkledingupdates per e-mail

Sluiten

* Door je aan te melden, ga je ermee akkoord om e-mails van ons te ontvangen
en met onze Privacybeleid>

Terug naar Mimi's blog

Halloween-toga's van Sera in onze Mimi-winkel!

Oktober 28, 2018

Het is All Hallows Eve en we hebben een traktatie voor je in petto.

Mimi's debuutwinkel maakt zich op voor Halloween in ons huis in Primrose Hill met het interieur gekleed door Sera, de heerlijk excentrieke interieurontwerper van Sera of London.

We zullen een late opening krijgen op 31st tot 8pm om onze nieuwste instore-samenwerking en alle enge dingen te vieren. Iedereen is welkom dus kom alsjeblieft mee naar onze winkel en kijk rond met een spookachtige Jet-Black cocktail of twee en een walgelijke pompoenpittenflosses.

Ik ben een stagiaire bij Mimi Holliday, momenteel bij het team voor 3 maanden. Een fantastische tijd hebben om in de pers te werken, de koopwaar op onze website te regelen en ervoor te zorgen dat de winkel er mooi uitziet voor al onze lieve klanten.

Het hoofdkwartier van Mimi vroeg me om ons nieuwste blog over de Halloween-evenementensamenwerking met Sera te schrijven. Ik was erg opgewonden om Sera 'de innerlijke dichter' te ontmoeten en een praatje te maken met Sera in haar huis in Londen. Over alles gesproken, interieurontwerp en Halloween.

Sera en ik hebben een paar dagen samen doorgebracht om ons eerste seizoensgebonden Halloween-raam en interieurs klaar te hebben voor de aanloop naar Halloween in Primrose Hill. Spelen met huisjurken en Victoria Grants spectaculaire modevak.

Langdurige vrienden Sera en Damaris ontmoetten elkaar door een oude gemeenschappelijke vriend, Cathy Ariza, die geweldige open haarden maakt, en het is ook heel goed in het samenbrengen van gelijkgestemde creatieve mensen.

Dromerige extravagante jassen in hemels roze en gedempt ivoor wikkelen de wanden en de kleedkamer. De houtskool Jet-jassen hangen aan het raam, draperen rond de betoverende zwarte polkadotskattensets, bekroond met Victoria Grants spectaculaire theatrale hoeden.

Sera's kamerjassen zijn ontworpen als architecturale stukken voor uw huis. Gebruikt om deuren of muren te vervangen, allemaal opgehangen aan het plafond. Ze zijn zo ontworpen dat je kunt leven in een vrij stromende romantische ruimte. Handgemaakt met mousseline geappliqueerd met vintage kant en met de hand geverfd volgens de specificaties van de klant. Ze zijn bohemien mystiek, gepersonifieerd.

Halloween met Sera
Neerkomen op de nitty zanderige ...

Toen ik interviewde in Sera's prachtige huis, was ik in staat om de Sestra Moja te ontmoeten, terwijl Sera en Sestra in een brainstormvergadering zaten. Sestra ontwerpt en maakt de huisjaponnen met Sera en maakt jurken met de prachtige muslins en veters die in de huisjurken worden gebruikt.


Wat is je p *** ster naam? (De naam van je allereerste huisdier en de meisjesnaam van je moeder.)
Hector Green

Welke vaardigheid heb je die niet veel mensen weten?
Ik weet hoe ik een kamer moet maken, of een gebied dat er heel romantisch uitziet en een verleidelijke sfeer heeft. De belangrijkste elementen zijn dat de verlichting laag, bijna donker moet zijn en alleen kaarslicht moet toevoegen, deze zijn eigenlijk heel licht als je al het andere licht verwijdert. Je zou zachte muziek rustig op de achtergrond moeten spelen. Je MOET oliën hebben die branden, aromatherapie is uiterst belangrijk voor dit - en een vrouw die rondloopt op lingerie en hakken van Mimi Holliday.

Wat is je favoriete woord?
WILD

Maak deze zin af: ik wou dat ik ...
Ik wou dat ik meer geduld had.

Als je een uur met iemand uit het heden of verleden zou kunnen doorbrengen, wie zou dat dan zijn?
Harrold Pinter Playwright - Ik denk gewoon dat hij een geweldige toneelschrijver is, en gewoon zo interessant en zo mannelijk ...

Thong of knicker, of geen?
Absoluut een string! Dat is wat ik bij Mimi koop.

Haar of make-up?I
Ik hou er niet van om overdag een make-up te dragen, ik hou ervan natuurlijk te zijn. Maar als ik 's avonds uitga, betover ik mezelf en doe ik zowel haar als make-up.

Als ik zeg Mimi Holliday - Damaris lingerie, wat is het eerste dat me te binnen schiet?
Voor Mimi Holliday - het is Billie Holliday - dacht ik altijd dat ze het had verdraaid om het Mimi te maken. Maar als het gaat om Damaris is het altijd een ultravrouwelijke en mooie onderkleding geweest. Ik had ze altijd in mijn winkel en verkocht ze heel goed.

Wat is het beste advies dat je ooit hebt gekregen?
Mijn beste advies is - wees altijd voorzichtig met wie je kinderen wilt hebben. Je moet echt je hoofd boven je hart houden, als het gaat om keuzes op de lange termijn. Ik heb altijd alles gedaan en er niet over nagedacht. Maar ik denk dat je keuze in partner erg belangrijk is.

Waar is je favoriete plek?
Mijn favoriete plek is eigenlijk in een droom die ik ooit had - ik hoop dat het telt - ik was met een vriend en we waren op een ruimteschip en toen het op deze geweldige planeet arriveerde, was het als een utopie. Het was als een ijstijd, het was een uitgestrektheid van wit en sneeuw, met stralend hete zonneschijn. Het was oneindig. We gingen verder als sneeuwfietsen en toen we rondreisden kwamen allerlei soorten bloemen en planten om ons heen tevoorschijn. Het was verbluffend.

Wat is het stoutste ding dat je ooit hebt gedaan en weggehaald?
Te ondeugend om te noemen - absoluut te veel om te zeggen.

Eén boek dat je klaar moet maken voordat je sterft?
Madame Bovary

Waar slaap je in?
Geen steek

Wie is je favoriete ontwerper?
Sestra Moja - Anders dan dat ik gewoon vintage- en marktkleren draag, heb ik plezier met wat ik draag.

Kate Middleton of Meghan Markle?
Beide - Ze zijn allebei fantastisch, ze zijn zo verschillend.

Wat is je favoriete stuk uit onze collectie?
The Wild Things - Natural Leopard is mijn favoriet, maar ik ben dol op alle andere kleuren

Waarover droomde je vannacht
Ik droomde dat ik bij Harold Pinter was, ik ging gisteravond naar zijn toneelstuk - Moonlight.

Laatste woord
Ik heb altijd mijn eigen ruimte nodig gehad en heb er een eigen plek van gemaakt toen ik nog een jong meisje was. Ik doe het nu nog steeds, als ik bijvoorbeeld in een hotel zit, neem ik een zakje met sjaals erin om de lampenkappen om te doen, om er een tijdje mijn eigen plekje van te maken. Mijn dochter Anoushka Florence heeft een gemeenschap genaamd "The Goddess Space"; waar ze vrouwencirkels hebben, soms in mijn atelier. Het gaat allemaal om meditatie - wat op dit moment erg populair is. Goede energie in een omgeving brengen en tijd teruggeven aan jezelf, wat erg belangrijk is. Healingspraktijken en een prachtige omgeving creëren.

Neem contact op met Sera:
Mobiel: 07977534115
Web: www.seraoflondon.com

Instagram: @SeraofLondon @serasestra

Neem contact op met Victoria:
Telefoon: 02072211395
Mobiel: 07775755969
E-mail: info@victoriagrant.co.uk
Web: www.victoriagrant.co.uk

Instagram: @Victoriagrant

Cathy Ariza

Instagram: @bddesigns


Veel liefde Becky xx

<Terug naar Mimi's Lingerie Blog

Net als ons verhaal?

Word lid van de chat, we horen graag uw gedachten.

* Beperkt tot één code per klant

4 Reacties

 • Nina Edgerton

  Hallo nu ...

  Wilt u een geschikt social media-netwerk zoeken om uw bedrijf te verbeteren en ook veel meer websitebezoekers naar uw pagina te brengen?

  Onze media-beïnvloedersite heeft de mogelijkheid om uw winkel samen te voegen met meer 77.777 media-beïnvloeders in honderden specifieke niches.

  Je krijgt gedetailleerde informatie over de lijst, de mogelijkheid om samen met influencers te bellen en te bespreken, inclusief de mogelijkheid om de authentieke interactienummers van elke instagram-influencer te bekijken, zodat je je kwaliteitstijd niet verspilt als evenals uw geld.

  Klaar om door te gaan met onze langdurige joint venture?

  https://vpec.influencerapp.xyz/o/gCRhhdnm

  Onze experts verwachten samen te werken met mimiholliday.com!

  Verstuurd vanaf mijn IPhone

  In het geval dat je niet geïnteresseerd bent, vraag ik vergeving en ook bedankt voor het lezen.

  Link afbreken: //vpec.influencerapp.xyz/link/u/bre03s

 • Denny Churchill

  He
  Wilt u een instagram influencer voor sociale media ontdekken om uw bedrijf te verbeteren en extra klanten naar uw internetsites te brengen?

  U krijgt eenvoudig toegang tot de catalogus, het alternatief om contact op te nemen met en zelfs te onderhandelen met media-influencer, bovendien kunt u de exacte betrokkenheidgegevens van elke influencer bekijken, zodat u uw piek niet verspilt evenals uw inkomsten.
  Wil je daarmee onze uitgebreide joint venture beginnen?

  Hieronder meer informatie: https://g0cd.mybrandcontact.xyz/o/s86WlTQZ

  Ik verwacht overleg met uw winkel!

  Excuseer elk type tpyos dat vanaf mijn iPhone is verzonden.

  Als je niet gefascineerd bent, bied ik mijn excuses aan en bedankt voor het lezen.

  om de link in te trekken: g0cd.mybrandcontact.xyz/link/u/niebyl

 • Uta Concepcion

  Geachte.
  Wilt u samenwerken met beïnvloeders om uw merk te adverteren?

  U bent welkom om lid te worden van het toonaangevende wereldwijde influencer-bureau dat bedrijven verbindt met Instagram-influencers en langdurige klanten.

  Dit platform biedt de beste toegang tot honderden influencers in talloze niches die u kunt inhuren voor gesponsorde berichten om uw bedrijf te promoten en uw merk in een trending onderwerp te bekijken.

  Wilt u zich aanmelden?

  Hieronder meer informatie: https://wse7.buyshoutout.xyz/o/qfaxLfSU

  Met vriendelijke groet,

  Uta, Concepcion

  Link afmelden: https://wse7.buyshoutout.xyz/link/u/qfaxLfSU

  5103 Kw5103 Kw06-16901370

 • Florianne

  Wow ik hou van deze blog! Ik volg Sera's intoriora al jaren. Wat een prachtige samenwerking.

Artikel toegevoegd aan winkelwagen

Ga verder met Winkelen Bekijk uw winkelwagen