Meld je aan bij Mimi's World

en geniet

luxe lingerie en prachtige badkledingupdates per e-mail

Sluiten

* Door je aan te melden, ga je ermee akkoord om e-mails van ons te ontvangen
en met onze Privacybeleid>

Terug naar Mimi's blog

Gemma-gesprekken met Rosie Fortescue

17-2018-XNUMX

Rosie Fortescue & Mimi Holliday luxe designerlingerie

Mijn mooie en sprankelende oude vriend, Rosie kwam binnen om een ​​praatje te maken terwijl de Mimi-bende zoemde als drukke bijen, zich klaarstoomend voor het Mimi Holliday-lanceringsfeest (een spannende blog die binnenkort op dit evenement verschijnt). Rosie en ik werkten enkele jaren terug samen en het was geweldig om haar in te halen en haar mee te nemen naar Mimi's wereld!

Rosie was heel snel de Beau Daiquiri-set te zien! Ze was volkomen geobsedeerd! Toen ze snel merkte dat haar nagels bij haar pasten, bestelde ze Beau Daiquiri ter plaatse! Rosie's bruisende, maar toch zeer rustige en verzamelde vibraties zijn perfect voor Mimi!

Terwijl Rosie door het prachtige ondergoed bleef kijken, zag ik haar prachtige sieraden. Rosie kwam ons bij Mimi bezoeken, zelfs met haar gekke schema vanwege haar nieuwe collectie, ze maakte de tijd om met een volgelopen dagboek in de winkel te komen - omdat ze van Mimi houdt! Ze zei dat ze zelfs haar eigen product inpakt en elk detail wordt gecontroleerd door de mooie dame zelf.

Ik hoop dat je geniet van het onderstaande schriftelijke interview en hier is de Mini Vlog met Rosie die een aantal vragen live beantwoordt!

Love Gemma x

Geniet hier van de vlog ..

Wat is het beste advies dat je ooit hebt gekregen?
Vertrouw op het onbekende
Maak deze zin af: ik wou dat ik ...
... betere tekenvaardigheden. Het is niet ideaal als ik als een kind teken om mijn juweelontwerpen te schetsen!
Als je één uur zou kunnen doorbrengen met iemand voorbij of tegenwoordig, wie zou het zijn?
Louis Theroux
Welke vaardigheid heb je die niet veel mensen weten?
Hoewel ik de meest wankele handen heb, ben ik zo goed in het schilderen van mijn eigen nagels!
String of knicker, of geen?
Hangt af van mijn humeur en wat ik draag.
Haar of make-up?
Beide!
Wat is je favoriete woord?
Dromerig
Als ik zeg Mimi Holliday lingerie, wat is dan het eerste dat me te binnen schiet?
Uber Vrouwelijk, luxe en ... Dromerig!
Waar is je favoriete plek?
Onder een mediterrane boom op een warme dag, met een ijskoud drankje en een schetsboek.
Wat is het stoutste ding dat je ooit hebt gedaan en weggehaald?
Het is te ondeugend om te zeggen, maar het gaat om nat worden.
Eén boek dat je moet lezen voordat je sterft?
Voel de angst en doe het hoe dan ook door Susan Jeffers. Het is ongelofelijk en begrijp je beslissingen en acties die te maken hebben met angst en hoe je beslissingen in de toekomst moet verwerken om niets in de weg te laten lopen!
Waar slaap je in?
Ik draag altijd pyjama's. Zijden overhemden, of kasjmier trainingspak in de winter, ik hou gewoon van knuffelen.
Wie is je favoriete artiest?
Ik studeerde geschiedenis in de kunst en werd aanvankelijk geïnspireerd door Yves Klein op school. Nu ben ik een grote fan van hedendaagse kunst en fotografie. Tyler Shields en Miles Aldridge zijn super cool.
Kate Middleton of Meghan Markle?
Noch
Wat is je favoriete stuk uit onze collectie?
Het kunnen de harten zijn, maar de sterren zijn ook ongelooflijk en ik ben gewoon geobsedeerd door sterren.
De naam Mimi Holliday is de p-sternaam van Damaris. Het is je eerste huisdierennaam met de meisjesnaam van je moeder, wat is die van jou?
Blackie Ainsworth
Falgemene opmerkingen, laatste woord?
Dromerig!


Rosie Fortescue & Mimi Holliday luxe designerlingerie

WINKEL FAVES VAN ROSIE

Rosie Fortescue & Mimi Holliday luxe designerlingerie

Rosie Fortescue & Mimi Holliday luxe designerlingerie

Rosie Fortescue & Mimi Holliday luxe designerlingerie

<Terug naar Mimi's Lingerie Blog

Net als ons verhaal?

Word lid van de chat, we horen graag uw gedachten.

* Beperkt tot één code per klant

4 Reacties

 • Perdy

  Ik hou ervan deze te bekijken! De harten zijn ook mijn favoriet. Wie is de volgende? Opwindend

 • Jennifer

  Deze nieuwe vlogs zijn zo cool. Love Rosie! En liefde explosie uit het verleden, ook Gemma! Ze waren de enige echte 2-mensen op MIC.
  De eenhoorns echt leuk vinden, Mimi.

 • Amelie

  Ik hou van deze blogpost - Rosie is fantastisch, ook dol op haar favorieten!

 • Suzy

  Ik vind het heerlijk om Rosie's eigen blog en zo'n traktatie te volgen om jou ook op Mimi te zien ... c

Artikel toegevoegd aan winkelwagen

Ga verder met Winkelen Bekijk uw winkelwagen