Meld je aan bij Mimi's World

en geniet

luxe lingerie en prachtige badkledingupdates per e-mail

Sluiten

* Door je aan te melden, ga je ermee akkoord om e-mails van ons te ontvangen
en met onze Privacybeleid>

Terug naar Mimi's blog

Blog overname door Amber Anderson

Augustus 18, 2017

Mimi Holliday | Luxe Lingerie | Amber Anderson | Designer Lingerie | Damaris

Drie jaar na Amber's iconische Damaris-campagne, kijken we terug naar een van onze favoriete foto's en ontmoet het supermodel over haar carrière, lichaamstrouw en haar favoriete stukken uit de nieuwe Mimi-collecties.

Mimi Holliday | Amber Anderson | Luxe Lingerie | Damaris | Designer Lingerie
Toen ik mijn campagne voor Damaris een paar jaar terug schoot, was de kamer vol vrouwen, met name de fotograaf Jane McLeish-Kelsey. Op grond dat de shoot voor lingerie was, voelde ik me meer gemachtigd dan objectief. Werken in de aanwezigheid van een vrouwelijk oog toegestaan ​​voor een bepaald niveau van intimiteit. Ik heb de genoegen gehad om met een aantal fantastische mannelijke fotografen te werken, en ik hoop dat ik verder ga, maar ik beschouw deze creatieve beslissing als van onschatbare waarde als het merk de bedoeling is dat vrouwen zich op zichzelf en zelfzinnig voelen.

Ik denk dat het dragen van prachtig ondergoed is ongelooflijk vertrouwenversterkend en bijna onderdeel van zelfverzorging. In feite geniet ik van het geheimzinnige gevoel van welzijn, ik draag sexy ondergoed onder een paar zachte jeans en een t-shirt! Modellen moeten veerkrachtig zijn. Ik ben begonnen met modelleren bij 15 en aanvankelijk vond de carrièreaanpassing zowel overweldigend en onrustig. Het was uitdagend genoeg om mijn lichaam als een jonge vrouw te begrijpen, laat staan ​​ook in een industrie die zich kan concentreren op perfectie. Het kan moeilijk zijn voor je houding tegen lichaamsbeeld om geen transactie te worden. Ik voelde me alsof mensen je zouden vertellen dat alles wat je moet zijn, jezelf is, terwijl je tegelijkertijd je categoriseert op basis van wie ze denken dat je bent, dus zelfbewustzijn en andere belangen is belangrijk.

Mimi Holliday | Amber Anderson | Damaris | Luxe Lingerie | Designer Lingerie


Mijn carriere focus is de afgelopen jaren enigszins veranderd, en hoewel ik nog steeds bepaalde metingen als model moet handhaven, zie ik nu de zaken op een gezondheids- en vertrouwensgerichte manier. Als acteur moet je lange stukken van vaak vrij lichamelijk werk verdragen of nieuwe vaardigheden leren zoals dans of vechten. Het dreineert en geeft u een verfrissend respect voor wat uw lichaam kan doen.

Mimi Holliday | Damaris | Luxe Lingerie | Amber Anderson | Supermodel
Ik begon nu te trainen omdat ik dat wil, en het heeft me trots gegeven om een ​​meer emotionele relatie met mijn lichaam te hebben, in tegenstelling tot het als een zuivere handelszaak zien. Ik ben verheugd om mijn toppicks voor Mimi en Damaris te kiezen, een merk dat zelfvertrouwend helpt vrouwen te helpen zich goed in hun lichaam te voelen.

Het beste advies dat ik ooit heb gegeven? In een relatie, wees nooit ooit bang voor het leven zonder iemand, want dan zal je altijd jezelf zijn.

Amber's Top Picks.

Mimi Holliday | Luxe Lingerie | Designer Lingerie | Damaris | Amber Anderson


1. Kiss Chase - Triangle Bra, Suspenders en Petal Knickers.

Ik heb me geprobeerd onlangs meer kleurrijk ondergoed te dragen. Deze set is mooi en ik hou van de sexy rand van het kijkgat aan de achterzijde van de broek. De suspender riem is ook een geweldige aanvulling op deze set voor de avond!

2. Queenie - Triangle Bra en Knicker

Zoals u misschien zou kunnen vertellen, ben ik een grote fan van de driehoeksbrood! Mimi slaagt erin om ze draagbaar te maken voor degenen van ons met een grotere kopgrootte ook, wat zeldzaam is.

(Beschikbaar in het midden van augustus)

3. Conkers Triangle Bra & Thong

We houden allemaal van een nauwelijks sexy set die ook super comfortabel lijkt en deze is puur vuur.

(Beschikbaar september)

Mimi Holliday | Damaris | Amber Anderson | Luxe Lingerie | Designer Lingerie

Mimi Holliday | Luxe Lingerie | Damaris | Amber Anderson | Supermodel

Mimi Holliday | Damaris | Amber Anderson | Instagram | Luxe Lingerie
Amber krijgt een make-over van Damaris 'dochter Kitty.

Volg Amber op Instagram @amberandergram

En volg Mimi's avonturen op @mimiholliday

Mimi Holliday | Amber Anderson | Luxe Lingerie | Citaat | Damaris

Mimi Holliday | Damaris | Luxe Lingerie | Amber Anderson | Designer Lingerie

<Terug naar Mimi's Lingerie Blog

Net als ons verhaal?

Word lid van de chat, we horen graag uw gedachten.

* Beperkt tot één code per klant

13 Reacties

 • Harriet

  Geweldig rolmodel voor alle meisjes daar - sterk en prachtig in wat een moeilijke industrie is. Damaris is de beste designer lingerie hier veruit, zulke mooie ontwerpen. Zou niet droomen van ergens anders te winkelen!

 • Ross

  Hield van deze post .... Amber is prachtig ... Ik ben net begonnen haar op instagram te volgen en zij rockt op de Piano ... ..Diana (van een vorige post) ... je zou het leuk vinden! Bedankt Mimi Holliday, houd ze aan het komen.

 • Sophie

  Hou van dit - zo geweldig om een ​​model te zien die zich richt op gezondheid en vertrouwen en wie in zo'n moeilijke industrie trouw is gebleven. Absoluut prachtige schiet, de lingerie ziet er geweldig uit. X

 • Diana

  Ik vind dit verhaal en dit model niet leuk.
  Ik wens haar haar advies te volgen en altijd zonder iemand in haar in een relatie te zijn.

 • shot

  Meisje verliefd geworden wild! Mijn favoriete lingerie merk met mijn favoriete model!

 • Jasmijn

  Zo mooi en inspirerend!
  Amber en de collectie zijn prachtig!

 • Anna

  Hou gewoon van haar! Geweldig verhaal Amber en Damaris. X

 • Bella Mathews

  Zo'n geweldige schiet!
  Amber ziet er ongelooflijk uit, net als de lingerie die ze draagt ​​!! je zou zeker moeten krijgen om je spullen weer te modelleren.

 • Sam

  Ongelooflijke shoot.
  Je hebt me verliefd gemaakt op Mimi Holiday.
  Veel succes!

 • Josephine

  'Ik denk dat het dragen van prachtig ondergoed is ongelooflijk vertrouwenversterkend en bijna onderdeel van zelfverzorging'

  Ik kan niet meer Amber eens zijn ... iets speciaals dragen die niet iedereen ziet, geeft je een lente in je stap! Zelfverzorging is een mooie manier om het te beschrijven.

Artikel toegevoegd aan winkelwagen

Ga verder met Winkelen Bekijk uw winkelwagen